Услуги

Услуги
Туристическа агенция Виктори ЕООД
Услуги

ИНДИВИДУАЛНИ ПЪТУВАНИЯ ПО ВАША ПОРЪЧКА

Къде да отидете на меден месец? Този въпрос възниква при младоженците няколко седмици и дори месеци преди сватбата. Това наистина е правилния подход. За да вземете решение, трябва да оцените финансовите възможности и времето, отредено за почивка.

Потърсете ни, ако не сте свикнали да се съобразявате с други хора, да бъдете ограничавани във времето, да сте част от група непознати и да препускате без почивка по всички забележителности.

ЗА КЪДЕ? – ЗА ЦЯЛ СВЯТ

Ще организираме пътуване до всяка точка на света, без значение дали това са шумни и динамични мегаполиси или романтични и идилични острови.

КЪДЕ? – В ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ

Ще ви предложим селекция от най-добрите луксозни и бутикови хотели, отговарящи на вашите изисквания. Изберете къде искате да отидете и ще ви заведем там.

КОГА? – ЗА МЕДЕН МЕСЕЦ

За най-щастливите моменти в живота ви, ще ви предложим най-красивите места на света. Ние ще направим вашата романтична почивка незабравима.

Персонализирани оферти

Екипът ни има индивудален подход към всеки клиент и ще се съобразим с неговия начин на живот.

Споделени преживявания

Ние ще изготвим програма по ваш вкус, споделяйки нашия дългогодишен опит и лични впечатления.

Пълно съдействие

С нас ще получите бутиково обслужване и отлично организирано пътуване на най-високо качество.

Ако желаете да прекарате Вашия сватбен ден, меден месец, или ако искате да подновите брачните си клетви на екзотично и романтично място, да си подарите едно незабравимо сватбено пътешествие, то имате възможност да кажете “ДА” на едно пътуване в Рая! 

Сватбена церемония на прекрасен плаж със ситен и бял пясък на фона на тъмносиньото море, дни изпълнени сред вълшебна и приказна природа, уелнес и различни развлечения. 

С нас може да осъществите всичко това изцяло според Вашите желания. Разполагаме с много екзотични, романтични и луксозни дестинации и настаняваме клиентите си в едни от най-реномираните и луксозни хотели. Имаме много и разнообразни оферти за Вашето Сватбено пътешествие и романтичен меден месец. Ще Ви съдействаме с организацията на цялото Ваше пътуване и Сватбена церемония в съответната държава, а също така ще се заемем и с Вашите сватбени снимки.

Изберете за своите необикновени изживявания измежду множеството екзотични дестинации от остров Мавриций, Малдиви, Бора Бора, Сейшелите, Доминикана, Тайланд, остров Санторини, Чинкуе Тере, Портофино и много други.

 • Европа –  Барселона, Палма де Майорка, Мадейра, Канарски острови, Рим, Генуа, Сицилия, Марсилия
 • Италия – Венеция, хълмовете на Тоскана
 • Франция – Париж, Лавандуловите полета на Прованс
 • Плаж, море и слънце – о-в СанториниМаслиновите гори на остров КорфуМиконос, Родос, Крит.
 • Екзотика, Гмуркане, Романтична вечеря на свещи, Разходка с лодка Сватбен ритуал – Хавай, Кариби, Сейшели, Куба, Мексико
 • Доминикана – Пунта Кана
 • Тайланд – Ко Самуи 
 • Малдиви – във вила над водата
 • Мавриций – Вулканичен остров
 • Африка – Белите плажове на Занзибарсафари в Кения
 • Индонезия – Оризовите полета или плажове на Бали
 • Младоженски апартамент, казина – Лас Вегас
 • Круиз – круизен кораб с маршрути в Средиземноморието
 • Турция – All Inclusiveпод небето, осеяно с балони в Кападокия
 • Мароко, Египет – Пясъчните дюни на пустинята Сахара

Круизни сватбени пътешествия В момента круизите са изключително популярни. Круизното пътуване е най-лесния начин да посетите много места, без да носите непрекъснато със себе си багаж. Те са на много достъпни цени и с огромно разнообразие от интересни маршрути (гръцки острови, руските курорти Ялта и Одеса, Африканските Египет (круиз по Нил) и Мароко, Дунавските круизи през Виена и Братислава, Северноевропейските столици и разбира се – Средиземноморието, Генуа, Марсилия, Тунис, Барселона, Сицилия, Малага, Рим, страни от Атлантическия океан и Карибския басейн.).