Понеделник - Петък 0900-1800

Сейшелите (Seychelles)

Сватбата на Сейшелите е една от многото възможности за превръщането на деня на семейството в светъл, запомнящ се и приказен празник. Тук можете да комбинирате сватбата с медения месец.

Как да организираме сватба в Сейшелите

Идеално място за цветна сватбена церемония са Сейшелите. Уникални пейзажи, живописен океан, зелени палми, пясъчни плажове ще се превърнат в естествен фон за вашата сватбена церемония.

Не бързайте да се връщате у дома веднага след регистрация на брака. Резервирайте хотела си за дълго време, а след това можете да прекарате незабравим меден месец на цветните Сейшели край морето. Островите имат много диви плажове, на които новосъздадените съпрузи могат да се оттеглят и да прекарват ден един с друг.

Сейшелите предлагат на младоженците различни видове сватби: в хотел, в гора, край океана, в тропическа градина, под вода от коралов риф, на яхта. Бракът, сключен на Сейшелите, съгласно всички регулаторни правила, ще бъде валиден във всички страни. Но островите предоставят услуги за символична сватбена церемония.

Сейшелите е голям архипелаг, който обединява повече от 100 острова. Всеки от тях е уникален и неподражаем. Каквото и да изберете, гарантирано ви е приказна сватба, тези места се считат за най-красивите територии на планетата. Тук цари специален климат, който осигурява целогодишно топло време без резки температурни колебания, така че не е нужно да се притеснявате от аклиматизация. Популярни дестинации за сватби са остров Праслин, La Digue, MAНE.

На остров Праслин

Младоженците, които искат да посрещнат великолепни изгреви и залези, да се насладят на невероятната красота на природата, трябва да изберат остров Праслин за своята церемония. Плажовете му се считат за най-добрите в целия свят. На Праслин има уникална горичка от кокосови дървета, която няма аналози в света. Там ще можете да проведете уникална сватбена фотосесия. Рядка птица, която може да се намери само на Сейшелите – черен папагал може да влезе в рамката.

На остров Ла Диг

Един от най-големите острови на Сейшелите е La Digue. Отличава се със своята красота, уникална природа. За да стигнете до La Digue, трябва да използвате лодка или хеликоптер. Подобно на други острови на Сейшелите, La Digue има здрава растителност, красиви пейзажи. Вашата почивка може да бъде допълнена от рядка птица – райска мухоловка. Сватбата ще бъде заобиколена от уникални пейзажи. Ако решите да организирате церемония край океана, уникален розов пясъчен нюанс ще придаде на тържеството още по-приказно.

Колко струва сватба на Сейшелите

Тук влюбените двойки могат да играят както официална сватба, сертификатът за която ще бъде валиден във всички страни, така и символичен. Вторият вариант е приказна церемония, не се различава от официалната регистрация, но в нейния край не се издава свидетелство за брак. Крайната цена на празника ще зависи от вида на сватбата, който сте избрали, както и от мястото на тържеството..

Официален брак

Ако сватбата ви падне през уикенда или празника, ще ви бъде таксувано допълнително. Същото се отнася и за случаите, когато младоженците закъсняват с предоставянето на документи и ги представят по-късно от две седмици преди регистрацията. Може да се очаква да доплатите и в зависимост от това в кой хотел решите да отседнете по време на сватбената церемония.

Символична сватба

Цената на символична сватба няма да се различава много от официалната церемония. Но за такъв брак не е необходимо да плащате подготовката на документи за регистрация, консулската такса за обработка на свидетелство за брак. Всичко останало ще зависи само от вашите желания и възможности. Колкото по-луксозна е церемонията, която искате да организирате, толкова по-скъпо ще струва. Минималната цена за символична сватба е същата като за официална сватба.

Видео: провеждане на сватба на Сейшелите

Сейшелите предлагат на младоженците уникална сватба, заобиколена от океана, топлото слънце, синьото небе и пеещите тропически птици. Искате ли да уредите незабравима церемония по регистрация на брака или символична сватба, за да разкажете един на друг как сте влюбени? Сейшелите са точното място за това. В резултат на такова пътуване ще получите цветни снимки и видеоклипове. И ако все още се съмнявате, видео, в което приказната атмосфера на тропиците ще ви помогне да решите в полза на Сейшелите.

Основните задължителни формалности на сватбата са:
-Осигуряване на сватбен координатор;
-Вписване в регистър за гражданско състояние и сертификат за сключен брак;
-Издаване на апостил на сертификата за брак от Върховния съд.

Необходими документи за граждански брак, които трябва да бъдат преведени на английски и нотариално заверени:
-Копие от акт за раждане на младоженците;
-Копие от предишен брак, както и от удостоверението за развод, ако една или двете страни са разведени;
-Копие от предишен брак, както и Смъртен акт, ако една или двете страни са овдовели;
-Копие от документ, ако една или двете странни са променили законно името си;
-Копие на първите 6 страници от всеки паспорт;
-Заетост на булката и младоженеца.

Документите трябва да бъдат получени минимум 24 дни преди датата на сватбата, за да се обработят от Сейшелската служба за гражданско състояние и да се координират с Българско консулство (когато се налага) за да се избегне отказ. Оригиналите трябва да бъдат представени на място пред длъжностните лица.

Апостил е местното удостоверение на съдебната власт за сключен граждански брак на Сейшели.

Период за сватби на Сейшелски острови
-Препоръчително е сватбата да бъде в един от дните от понеделник до петък, тъй като сватбите в събота, неделя или по време на официалните празници налагат допълнителна такса. Обикновено часовият диапазон, в който се осъществяват сватбите е между 14:00 ч. и 16:00 ч.

Място за провеждане
Регламентът на Сейшелите предвижда церемонията на брака се провежда на закрито. Само по преценка на длъжностното лице на сватбата, може да се проведе на открито. Повечето хотели и къщи за гости имат подходящи места заобиколени от палми и тропически цветя.

Подновяване на обети
Може да са организира церемония за подновяване на сватбени обети (не официална церемония). Това включва задължителните услуги на координатор на сватбата, лице, което ще извърши церемонията и сертификат за подновяване на обетите.

Цени на основните формалности:
-Сватбен координатор на остров Махе – 230 лв.
-Вписване в регистър за гражданско състояние и сертификат за сключен брак – 720 лв.
-Издаване на апостил на сертификата за брак от Върховен съд – 70 лв.

ХОТЕЛИ:
– Сватба в хотел DoubleTree By Hilton Allamanda Resort & Spa – цени от 1050 лв.
– Сватба в хотел AVANI Seychelles Barbarons Resort – цени от 1200 лв.
– Сватба в хотел Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa – цени от 1200 лв.
– Сватба в хотел Kempinski Seychelles Resort – цени от 1600 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:
от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.
от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.
по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ – 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.
Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната
Подписване на договор за организирано пътуване

ПЛАЩАНИЯ:
Депозит в размер на 50%
Пълно плащане – 45 дни преди датата на заминаване
Плащанията се извършват по банков път

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързана публикация