Понеделник - Петък 0900-1800

Малдиви (Maldives)

https://www.pexels.com/photo/bird-eye-photogrpahy-of-beachline-beside-trees-1078983/

Малдивските острови са известни със своята екзотична красота. Церемонията може да бъде, както в европейски, така и в традиционния малдивски стил. Бракосъчетанието може да се проведе на пясъчния бряг на океана или сред тропически градини. А за любителите на екстремните спортове има възможност за провеждане на подводни сватбени услуги. Все пак Малдивите се считат за едно от най-красивите места сред гмуркачите.

Сватбата на Малдивите си има и своите особености:

На първо място, тук можете да направите само символична церемония. Сключеният на тези острови брак няма да има правна сила в други страни. На второ място, струва си да се обърне сериозно внимание на избора на сезона: в периода от май до ноември на островите са възможни дъждове и дори бури. По-добре да изберете периода от декември до април. И накрая – цената на този вид сватба ще бъде доста висока. Въпреки това, церемонията на островите с бели пясъчни плажове и синия океан ще ви даде спомени за цял живот!

Започнете пътуването си заедно с чистотата на природата. Направете началото на пътуването запомнящо се за години и години напред. Има редица курорти в Малдивите, които предлагат тази услуга. Можем да препоръчаме Royal Island Resort, сред много други подобни места.

На Малдивите може само правно необвързваща символична сватбена церемония или церемония, за да подновите обетите в малдивския стил боси на омагьосващ остров.

От романтичен круиз на яхта Dhoni до традиционна церемония за засаждане на кокосово дърво, можете да се потопите в жизнената култура на Малдивите, за да отпразнувате най-щастливото събитие в живота си.

Стотици двойки избират специални пакети сватбени церемонии, които се предлагат от редица курорти, можете да изберете този, който ви подхожда. Ще изиграете сватба точно до морето – в края на краищата, който би искал да се ожени не на бял пясъчен плаж, близо до кристално чиста вода в красива романтична обстановка, дори само сватба на Малдивите! Просто идеален за размяна на обети или надграждане.


1. Курордски курорт и спа остров Куреду

Лазурни води, бял пясък и неописуема природна красота – всичко, което очаквате от сватба на Малдивите – Kuredu е готов да ви предостави всичко това по най-добрия възможен начин на най-високо ниво. Те също внимателно проектираха своите сватбени пакети, така че можете да изберете този, който ви подхожда.

Основният пакет включва церемонията, сватбената украса на залата, церемонията, вашия сватбен домакин и акомпанимента на местните барабанисти Боду Беру. Можете да добавите нещо друго по ваш вкус, например, да поръчате сватбена торта, шампанско, романтична вечеря чрез свещи, сватбени прически и грим, както и сватбен фотограф. Двойките получават също гравирани дървени сватбени плакети и сертификат за сватба Kuredu като сувенири.

За церемонията можете да изберете една от трите възможности, предоставени от курорта. Първата възможност е церемония на плажа, на най-мекия бял пясък с изглед към безкрайния океан; вторият вариант е церемония на луксозна ветроходна яхта срещу залязващото слънце; а последният вариант е церемония на острова на мечтите, на пясъчна банка край Куреду, която ще ви осигури частна, романтична обстановка за церемонията.

Прогнозна цена:

 1. плажна церемония – MVR 13550;
 2. Церемония на острова – MVR 25440;
 3. Церемонията на луксозна ветроходна яхта – MVR 38960 на чифт.

Местоположение: Kuredu се намира на атола Lhaviyani. Разстоянието от международното летище Мале до курорта е 152 км, това е приблизително 40 минути с морски самолет.


2. Курорт и СПА остров Мееру

Сватбеният пакет включва булчински грим и прическа; плажна церемония, която включва четене на всяка част от Книгата на добрите пожелания, размяна на сватбени обети, размяна на халки, размяна на целувки и подписване на символичен сертификат за сватба; трансфер от сватбения павилион до плажа до вашия Dhoni; както и декориране на стаята за гости.

Място – зона за плаж на ресторант Asian Wok, която ще бъде красиво декорирана. Местните жители от съседните острови, облечени в традиционно малдивско облекло, ще образуват церемониална група, която ще придружи двойката до мястото на срещата и ще пее песни към омайващите ритми на барабаните на Боду Беру. Към сватбения пакет могат да се добавят допълнителни услуги: сватбена фотосесия, шампанско, сватбена торта, сватбен маникюр и педикюр.

Прогнозна цена: 8 000 MVR на чифт. Разположение: курортът е на 36 км от международното летище Велана. 55-минутен трансфер с лодка от летището до курорта е приключение само по себе си.


3. Барос Малдивите

Този курорт е само за възрастни. Идеален за сложна, традиционна церемония, предлага идилична обстановка с невероятна гледка във всички посоки. Сватбените им пакети са много добре обмислени и могат да се променят според вашите изисквания.

След пристигането, вашият собствен иконом ще ви предостави канапе и бутилка шампанско, за да ви стопли малко, а също така ще предостави саронг и поло риза за булката и младоженеца. По време на церемонията ще се проведе традиционно малдийско шествие с барабани Боду Беру. След като двойката подпише сватбения сертификат, церемонията ще бъде завършена с традиционното засаждане на палми и изрязване на сватбената торта. След романтична вечеря с шампанско можете да се насладите на 90-минутен луксозен масаж, а на сутринта ще се насладите на шикозна закуска с шампанско. Курортът винаги дава някакви подаръци на своите гости!

Можете да изберете едно от трите места за сватба – частен пясъчен остров, плаж или фар. Пакетът Sandbank включва всичко по-горе, докато пакетът за плаж / фар предлага само едно шампанско (по време на церемония или сватбена нощ), и не включва масаж и закуска.

Прогнозна цена:

 • Пакет с пясъчна банка: 38 500 MVR;
 • Островен пакет (плаж / фар): MVR 25 420.

Местоположение: Барос Малдивите се намира на 15,5 км и е само на 25 минути с лодка от международното летище Мале.


4. Курорт на остров Мирихи

Сякаш пленителният бял пясък и лазурните води не са били достатъчни за идеална плажна сватба, спокойствие и спокойствие на острова, както и служители, които се грижат за всички организационни въпроси, ще ви позволят да преминете от нервно планиране на сватбата към пълен релакс!

Сватбените пакети, предлагани от курорта, включват почти всичко – от традиционна церемония и сватбена торта по ваш избор до романтична вечеря на плажа с бутилка вино. Рамкирани сватбени сертификати, както и традиционен подарък от курорта – миниатюрен дървен Dhonis, гравиран с името на двойка, както и CD със сватбени снимки и албум с палмови листа, които винаги ще напомнят на двойката за най-важния ден в живота им.

Прогнозна цена:

 • Сватбен пакет Mirihi Thundi: 25 400 MVR All Inclusive;
 • Сватбен пакет Magooma (включени екскурзии (круиз на залез, 1x СПА масаж за двойки, закуска с шампанско в стаята): 40 800 MVR all inclusive.

Местоположение: на южния атол на Ари, курортът е разположен на 104 км и 51 минути с морски самолет от международното летище Мале.


5. Плажният курорт Реети

Да гледаш в очите на партньора си, да разменяш обети и да стоиш бос върху мекия бял пясък срещу романтично синьо небе е невероятно усещане, което ще се запомни дълго. Екипът на Reethi Beach Resort ще гарантира, че вашата сватба на Малдивите е най-доброто събитие в живота ви! При пристигането ви ще бъдете посрещнати с кошница с плодове и специални тениски за вашия меден месец, след което те ще ви запознаят с домакина на вашата церемония, който ще се погрижи за всичките ви капризи.

Сватбеният пакет включва също закуска с пенливо вино, плажна сватбена церемония, традиционни палми, сватбена торта, сватбен прием след церемония по питие, барабани Боду Беру, много романтичен залез в Dhonis, сертификат и ексклузивна вечеря с барбекю.

Прогнозна цена: 23 115 MVR на чифт. Местоположение: Reethi Beach Resort се намира на атола Баа, на 125 км от международното летище Мале. (20 минути със самолет + 15 минути с лодка).


6. Слънцето Сиям Иру Фуши

Курортът Sun Siyam Iru Fushi ще ви даде незабравима и интимна атмосфера, в която можете да се потопите напълно в този уникален момент от сватбата. Те предлагат до пет различни пакета за сватба: Сватбен пакет Simplicity; сватбен пакет Ocean обещание; Сватбен пакет мечта; Сватбен пакет Ocean breeze; и сватбения пакет на Love story.

Тук можете лесно да намерите този, който ще ви допадне. Пакетите включват широк спектър от услуги, като декориране на фестивала, сервиране на традиционни напитки с кокосови орехи или Kurumba, меден масаж, вечеря и др. и сувенири като сватбени плакети, CD снимки и малдивски саронги.

Прогнозна цена: Сватбените пакети започват от 13 000 MVR. Местоположение: Курортът е разположен на атола Noonu, на 170 км северно от главния остров Мале и на 45 минути разходка с хидроплан.


7. Komandoo Island Resort and Spa

Komandoo е един от най-високо оценените най-романтичните курорти на Малдивите, а очарователната му красота и спокойствие осигуряват перфектния фон за обмен на обети с любовта на живота ви.

Сватбените планиращи в Komandoo внимателно са проектирали сватбен пакет, който предлага церемонии на плажа, стайлинг на коса и грим, ритми за барабани на Bodu Beru, сватбена торта на две нива, романтична вечеря на свещи на плажа, романтична подготовка на вилна стая, 75-минутен масаж за двойки в спа център Duniye, сертификат за сватба и персонализирана дървена сватбена плака, за да ви напомнят винаги за най-специалния ден от живота ви. Сватбата в Team Maldives е невероятно нещо.

Прогнозна цена: 13 500 MVR на чифт. Местоположение: Курортът се намира на атола Лавияни, на 145 км от международното летище Мале.


8. LUX * Южен Ари Атол Ризорт

Експертите от сватбата в LUX * Resorts and Hotels с гордост предлагат несравнимо романтична и уединена тропическа сватба на своите гости. Те ще ви предложат богат избор от много различни варианти на церемонията. Способността им да използват традиционни местни артефакти и продукти, като например изгаряне на стари платноходки, стари дъски за сърф или ярки саронги, окачени между палмите, понякога е просто невероятна и е огромен плюс в тяхна полза.

Те имат политика само на една церемония на ден, така че да можете да се насладите на цялото внимание и никой да не се осмелява да ви открадне момента! В допълнение, това със сигурност е единственият курорт на Малдивите, който организира сватбени церемонии за еднополови двойки. Гей двойките вече могат да си разменят обети на фона на райските Малдиви.

Техният сватбен пакет за подновяване на обетите включва всичко необходимо за незабравима церемония: тропическа градина на плажа, букет цветя, традиционно изпълнение на живо от барабанисти, символично сватбено свидетелство, пенливо вино със сватбена торта, традиция за засаждане на палми и ще бъдете във вилата си изчакайте малдивските цветя и романтичната украса на леглата. В допълнение към всичко това, сватбеният пакет Island Dream включва романтичен круиз на залез до Dhonis, ексклузивна вечеря и 30-минутен балийски масаж.

Прогнозна цена:

 • Подновяването на пакета Vows струва 19 700 MVR
 • сватбеният пакет Island Dream струва 50 800 MVR за двойка.

Местоположение: Курорти и хотели LUX * се намира на 104 км и 50 минути с морски самолет от международното летище Мале.


9. Курорт на курорта Лили

Затворете очи и си представете сватбата на мечтите си на Малдивите. Можете ли да си представите как стоите пред любимия си човек, в пълна тишина, която е разбита само от шума на меките вълни и нежния вятър, люлеещ се с длани? Персоналът на Lily Beach Resort ще се погрижи тази мечта да се сбъдне. Те имат безкрайно много възможности за своите гости и се фокусират върху това какво точно желаят гостите.

Двата им най-популярни пакета – Essential Memories, който е прост, но романтичен и предлага свеж флорален декор, транспортиране на бъги до мястото за срещи, традиционните малдивски танци и барабанисти, канапета и торти – всичко това ще бъде заснето от професионален фотограф.

Другият, Everlasting Memories, включва всичко, което предлага пакетът Essential Memories, както и спа масажи, вълнуващ залез круиз, сватбена вечеря, закуска и частен пикник на Sun Lily. Можете дори да излезете със собствен списък с желания и да персонализирате пакетите според вашите желания.

Прогнозна цена:

 • Пакет основни спомени: 14 630 MVR;
 • Пакет вечни спомени: MVR 26 100.

Местоположение: курорт Лили Бийч, атол Южен Ари, 87 км и 25 минути с морски самолет от международното летище Мале.


10. Един и само Реети Рах

Vogue описва One & Only Reethi Rah като „невероятно идиличен частен остров, който по някакъв начин надминава всичко, което сте считали за рай“, и няма да го наречем преувеличение. Недокоснатият пясък, лазурните води и легендарните палми създават спираща дъха гледка и е идеално място за обмен на сватбени обети.

Легендарният пакет Sunset, предлаган от One & Only Reethi Rah, се грижи за всички малки детайли и включва всичко, което искате на вашата сватбена мечта – от баня с венчелистчета от цветя до круиз на залез с канапе и шампанско, както и всичко, което само може да се изисква. Пакетът Exchange of Vows осигурява перфектната сватба на плажа, но без залез круиз!

Прогнозна цена:

 • Легендарен пакет за залез: MVR 104170;
 • Пакет за обмен на обети: MVR 54 200

Местоположение: One & Only Reethi Rah се намира на атола Северен Махе, пътуване с моторна лодка отнема 45 минути от международното летище Male.

Малдивите са наистина небесно място за провеждане на сватба там. Най-вероятно ще бъдете помолени да изпратите удостоверение за брак преди да резервирате сватбения пакет и за всеки случай не забравяйте да го вземете със себе си. И след като приключите със сватбата си, можете да прекарате перфектния си меден месец на Малдивите. Какво може да бъде по-красиво?

Фин бял пясък, безкраен син океан, красиви палми, люлеещи се на вятъра. На Малдивите ще намерите точно онези съставки, които са идеални за церемонията, които ще изрисуват целия ви живот с нови живописни цветове. Побързайте, защото най-вълшебните моменти ви очакват. Желаем ви щастие за живота!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Свързана публикация